+359 42 95 99 88, +359 889 699 881 info@balisestetic.com

Tri-Active на DEKA

Системата „Tri-Active“ е оборудвана със специални наконечници разработени съгласно анатомичните особености на тялото и лицето.

Лазерното подмладяване е уникален метод за бързо и ефективно подобряване на състоянието на кожата. Уникалността е в това, че активизира и ревитализира едновременно и дълбоките и повърхностните слоеве на дермата. На фонът на „меко“ въздействие на лазерното лъчение 1 лъч в комбинация с охлаждане на епидермиса се постига загряване на нужните слоеве на кожата. Това способства стимулирането на фибро-областите за синтеза на собствен колаген. Методът позволява за кратък период кожата да се подмлади, редуцира и заличат бръчките, капилярните мрежички и хиперпигментните петна. Терапията предотвратява появата на нови бръчки, кожата става по-гладка и свежа, няма период на възстановяване и е подходяща за всички възрасти.

„Tri-Active“ на DEKA е иновативна система създадена за лечение на целулит и мастни натрупвания на кожата във всички области на тялото. Накрайникът за тяло е с 6 лъча и използва биополярната техника с всмукване, което предизвиква нагряване само на кожни гънки с дълбочина и локализирани действия върху дермата и хиподермата. Продължителното охлаждане дава възможност да защити повърхностните слоеве на кожата.

Действието на апаратът е в елиминирането на токсините, действа благоприятно върху венозно-лимфните структури – по-гладка кожа и дрениращ ефект. При него:
– дълбока лазерна стимулация, възстановяваща артериална, венозна, лимфна системи;
– локализирана охлаждаща система, бързо редуцира отоците;
– ритмичен масаж чрез всмукване, който стимулира лимфната помпа;
– стимулира производството на колаген и лифтинг ефект;
– активизира процеса на разграждане на мастните натрупвания в засегнатите зони.