+359 42 95 99 88, +359 889 699 881 info@balisestetic.com

SHR епилация

SHR, означава Super Hair Removal – технология за обезкосмяване, пожънала шеметен успех!

Системата комбинира лазерна технология и предимствата на пулсовата светлина за постигане на практически безболезнено премахване на нежеланото окосмяване.

SHR представлява революция в трайното обезкосмяване – без болка, без изгаряне, без странични ефекти върху организма с бързи и безопасни резултати. Тя е една от съвременните иновационни техники, с която може да се третира кожа с тен и след която можете да се наслаждавате на слънчевите лъчи. Системата постига резултат и за премахването дори и на по-русите косъмчета, както и на тези, които до сега е било трудно да се отстранят.

SHR е революционен подход, основаващ се на доставянето на големи количества енергия, но с нисък интензитет по този начин космения фоликул се нагрява до нужната степен, но без болка!
Изследванията показват, че по-бавния, но по-дълъг процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване.

SHR епилацията е подходяща за всички типове кожа и може да се прави през цялата година. За премахване на окосмяването може да се прилага върху всички зони и при жени и при мъже. Необходими са средно 6-8 процедури в зависимост от цвета на кожата и косъма, пол, възраст и зона. Процедурата се извършва веднъж месечно.