+359 42 95 99 88, +359 889 699 881 info@balisestetic.com

Център за здраве и красота „Балис естетик“ е от ново измерение и специално прокетиран за грижа и стимулиране на красотата, за здраво тяло и здрав дух. Целта на екипът от професионалисти е да се погрижат за визията и доброто Ви самочувствие, да подходят индивидуално към всеки един клиент, за да забравите ежедневните си грижи и се отдадете на заслужено удоволствие.
В уютна и модерна обстановка със свежи цветове и красив интериорен дизайн Център за здраве и красота „Балис естетик“ работи със селективна козметика и модерна апаратура. Екипът непрекъснато се стреми да предлага на своите клиенти качествено обслужване с най-реномирани и доказани професионални марки на пазара с иновативно качество и богат асортимент. Фоаето и козметичният кабинет са решени в бяло, сиво, лилаво символизиращи чистота, спокойствие, мъдрост. Благодарение на пространството още с влизането се усеща една приятна атмосфера за клиентите. Масажният кабинет и залата за тренировки и маникюр са решени в зелено-кафявата гама. Те буквално те пренасят сред природата – зеленина, дървета, вода, което допринася за едно спокойствие, релакс и бягство от ежедневието.
В стремежа си към красота, здраво тяло и здрав дух екипът предлага различни процедури за лице и тяло, терапии, маникюр, тренировки.
Мотото на Център „Балис“ е „Здрав дух – здраво и красиво тяло“.

Единствено Център за здраве и красота „Балис естетик“ в нашия град предлага и глези клиентите си с козметика от природата DECLEOR. Тя е уникална формула с висока концентрация на чисти „златни“ етерични масла, въздействащи на три нива – кожа, тяло, ум.

С продуктите на DECLEOR ще ви отведем в съвсем нов свят на ухание и усещания. Силата на природата – синергията на изцяло натурални активни съставки или природната алхимия за кожа, тяло и дух. Уникална формула възвръща живота отвътре – навън, благодарение на своите ритуали. Финни етерични масла, които балансират емоциите и влияят върху поведението в дългосрочен аспект. Силно концентрирани молекули, използващи директна връзка мозък-обоняние и имащи въздействие на три нива – кожа, тяло, ум.

DECLEOR представлява дух на щедрост и силни човешки ценности, които включват активно слушане на нуждите на всеки човек. Споделен миг, удоволствието от даване и получаване. Това са финни натурални аромати създадени да балансират и повлияват държанието ни.

Ароматните ритуали на козметиката дават възможност да се изпълните с жизненост от природата и да се освободите от стреса.